Пороите причиниха щети на много места в страната. Пътят Орешак

...
Пороите причиниха щети на много места в страната. Пътят Орешак
Коментари Харесай

Пороите причиниха щети в цялата страна

Пороите предизвикаха вреди на доста места в страната. Пътят Орешак - Черни Осъм беше краткотрайно затворен поради огромни количества свлечени дървета и земна маса. Няма потърпевши хора и къщи, предава Нова тв.

Служители на полицията отбиваха придвижването при Троянския манастир. Тежки машини разчистиха терена и пътят беше освободен за придвижване още през нощта.

В община Свищов пороят изкорени дървета, отнесе шахти и разруши пътната настилка. Активирали са се свлачища и тук-там има до половин метър кални наноси. Дворовете на хората са наводнени, а гаражите им са цялостни с тиня. Наложи се да се отводняват улиците в няколко обитаеми места.

Порой заля София през вчерашния ден в късните часове на деня. В наводнени подлези имаше закъсали коли и даже рейс. До 2:00 часа спешни екипи на пожарната и Дирекция " Сигурност " в Столична община се озоваха на 17 сигнала за спешни обстановки, подадени на тел. 112.

Повечето от сигналите не бяха основателни, сподели шефът на Дирекция " Обществен ред и сигурност " в Столична община Красимир Димитров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР