Пороен дъжд във Варна миналата вечер срути част от новоремонтирания

...
Пороен дъжд във Варна миналата вечер срути част от новоремонтирания
Коментари Харесай

Дъждът срути чисто ново кръстовище във Варна

Пороен дъжд във Варна предходната вечер срути част от новоремонтирания бул. " Васил Левски " и трансформира в море друга част от шосето. Водата безусловно срина едно от трите двуетажни кръгови кръстовища по булеварда, чийто ремонт струваше на варненци към 113 млн. лв..

Тротоарът не устоя на напора на водата, на фотоси в обществените мрежи се вижда по какъв начин парче от кръговото кръстовище е пропаднало, а един от уличните стълбове безусловно е заел хоризонтално състояние. Всичко това се случи, до момента в който Бойко Борисов бе в морската ни столица на предизборна среща на ГЕРБ във Фестивалния конгресен център.

Само няколко часа преди този момент той похвали ремонта на булеварда и сподели, че по трасето няма никакви проблеми. Припомняме, че въпросният ремонт на няколко пъти бе спиран, имаше митинги на варненци, трасето му мина през трибуните на стадион " Спартак ". След всеки дъжд огромни сектори от улицата остават под водата, а едно от кръстовищата е очевидно наклонено и с нарушена окръжност.


Снимки и видеа от пропадналото кръстовище забяха обществените мрежи. Свидетели на случилото се настояват, че на мястото незабавно са пристигнали коли на полицията и пожарната. Паднал е и един от стълбовете на уличното осветяване. На фотосите, оповестени в обществените мрежи, се вижда, че е пропаднал и един от тротоарите край кръстовището.

В изключително прессъобщение, публикувано към 23 ч. нощес от общинския пресцентър, признаха, че бул. " Васил Левски " към момента не е публично пуснат в употреба. В известието пропадането на кръстовището по булеварда е коментирано по този начин: " На кръговото с бул. " Владислав Варненчик ", наоколо до незавършено подсилване на канал за подземни връзки, е подкопан дирек от уличното осветяване. В момента екип на пожарната го маха. По разпореждане на кмета след прекъсването на дъжда кабелното трасе би трябвало да бъде бетонирано ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР