Порочната сватба от последните няколко дни, ако се случи, при

...
Порочната сватба от последните няколко дни, ако се случи, при
Коментари Харесай

Карадайъ: Българските граждани ще нахлуят в НС, ако „порочната сватба“ се случи

" Порочната женитба от последните няколко дни, в случай че се случи, освен това съмнение на обществото, ще сме очевидци на това от 10 януари 1997 година - българските жители ще нахлуят в тази постройка ". Това зяви водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в  декларация от името на придвижването. Той се обърна към ГЕРБ. Той попита ГЕРБ дали са част от порочния развой на рушене на народна власт, държавност и страна, от деинституционализация на страната. Или сте демократи и бранители на демокрацията, както сте се самонарекли?, попита още той.

Карадайъ съобщи, че Движение за права и свободи изрично ще защитят демокрацията, държавността и страната. Призоваваме всички национално виновни партии и всички национално виновни жители с разсъдък и отговорност да защитим демокрацията, сподели той.  Той напомни и така наречен " Голяма екскурзия " през 1989 г. 

„ 34 година след тези събития сме очевидци на цялостен разпад на страната и държавността “, уточни той. " Умнокрасивитетът се пробва да се показа като сурогат на държавните органи и институции. от медиите знаем по какъв начин някои самонадеяни, самозабравили се извършители на конституцията и на законите, на цивилен и човешки права, няма държавни институции, а самите те се вършат на Рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват в домове. Днес се пробват да узурпират цялата власт и да разрушат и службите за сигурност. Вече чуваме поръчки по какъв начин е ще натикат в ъгъла и ще унищожават опозиционни партии и водачи. Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на красивоумнитета. Какво още чакаме да се случи - това, което бе през 1996-1997 г? ", сподели водачът на Движение за права и свободи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР