Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала афера с

Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала афера с ...

Порнозвездата, която съди Тръмп, е арестувана докато работила в стриптийз клуб.Порнозвездата Сторми Даниълс, която твърди, че е имала афера с президента Доналд Тръмп през 2006 г., е била арестувана в стрийптийз клуб снощи. Според адвоката ѝ става въпрос за предварително подготвен компромат.

Даниълс, чието истинско име e Стефани Клифърд, е била задържана, защото позволила на клиент да я докосне, докато е била на сцената. Адвокатът ѝ Майкъл Авънати заяви, че арестът е "политически мотивиран и вони на отчаяние".

Даниълс твърди, че е правила секс с Тръмп през 2006 г., само четири месеца след раждането на сина му Барън, и преди изборите през 2016 г. личният му адвокат Майкъл Коен ѝ е платил 130 000 долара от собствения си джоб, за да мълчи. Тръмп уточни, че плащането е извършено, за спре Даниълс да разпространява лъжи за него и че афера не е имало.

Жената е започнала две дела срещу Тръмп – едното против споразумението за поверителност, което е подписала през октомври 2016 г., и друго за клевета.

Всичко, което трябва да знаете за:Президентът Тръмп (780)

Източник: dnevnik.bg