Порнозвездата Никита Белучи се оплака на родителите на 12-годишни в

...
Порнозвездата Никита Белучи се оплака на родителите на 12-годишни в
Коментари Харесай

Порноактриса взриви мрежата с това, което написа до родителите на 12-годишните

Порнозвездата Никита Белучи се оплака на родителите на 12-годишни в Twitter от неналичието на обучение. 28-годишната актриса също упрекна самите родители, заявявайки, че нямат задоволително надзор над държанието на децата си в обществените мрежи, написа The Sun.  © instagram.com/nikita_bellucci
© instagram.com/nikita_bellucci

Актрисата разгласява скрийншотове на известия от възпитаници с автограф: " За тези, които се тормозят за децата си... или въобще не се тормозят ". В по-голямата част от писмата си до Никита учениците я молят да им изпрати голи фотоси, някои даже оферират секс... въпреки и не за пари, а против " апелирам ".


 © instagram.com/nikita_bellucci

Никита признава, че самата тя би трябвало да поеме образованието на подрастващите. Чрез сметките в мрежата се опитвала да засрами учениците " поради вулгарните им известия до възрастни лели ".

" Уморена съм да отглеждам децата ви. Престанете да трансферирате отговорностите си на секс служащите. Станах жертва на казуса със половото обучение на учениците ", прибавя звездата.

 © instagram.com/nikita_bellucci

Потребителите на обществени мрежи поддържаха актрисата в сложната й задача да отглежда младото потомство.

" Поздравления, Никита Белучи! Аз ви благодаря за вашите ясни хрумвания за вярно и погрешно, за постоянството и откровената угриженост за децата и за опита ви да се поправи обстановката ", написа един от клиентите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР