Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове

...
Порното с лесбийки е най-търсено из специализираните за това сайтове
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво най-много са гледали дамите през...

Порното с лесбийки е най-търсено из профилираните за това уеб сайтове през 2018-а година. Освен това то е гледано повече от дами, в сравнение с от мъже. Това демонстрира ранглиста на уеб страниците Pornhub и YouPorn, които имат общо близо 40 милиона консуматори.

Според тези уеб сайтове, 30% от аудиторията на които е от дами, 51% от тях са по-склонни да гледат порно сред лесбийки, в сравнение с друго. По думите на Лори Бетито, дамите търсят порно с лесбийки, тъй като обичат да гледат какво вършат те, възбуждат се и могат да откраднат концепция за нещо ново, което не са опитвали досега. От друга страна порното с лесбийки за мъжете се подрежда едвам на шесто място за единия уебсайт, както и на десето в другия.

Има няколко фактора, които оказват въздействие на желанията на мъжете и дамите, харесващи и гледащи порно, разяснява Тимари Шмит. Той изяснява, че посредством филмите те желаят да натрупат опит, който нямат. Проучване за порнографията, оповестено от изследователката на сексуалността Луси Невил през 2016 година, установи, че дамите стават все по-недоволни от хетеросексуалното наличие за възрастни заради „ невидимостта на женското наслаждение “ и обстоятелството, че ги канят да видят половите дейности от позиция на „ мъжа “.

Статистиката демонстрира, че след интереса на дамите, се вижда повишаване на влечението на гледане на порно с лесбийки от страна на мъжете, написа tialoto.bg. Припри дамите ползата е скочил със 167%, а при представителите на мощния пол – с цели 200%. От друга страна дамите, които гледат секс сред гейове, са 30% от аудиторията на уеб страниците.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР