Порното е сериозна индустрия, от която се печелят доста пари.

...
Порното е сериозна индустрия, от която се печелят доста пари.
Коментари Харесай

Напълно грешни неща за секса, в които хората вярват заради порното

Порното е сериозна промишленост, от която се печелят много пари. Някои хора обаче не помнят, че филмите за възрастни са кино, в което има повторения, осветяване и актьори. Пристрастяването към порното може да докара до съществени проблеми, свързани с интимността и визията за същински сексуален акт.

Да, от време на време порното може да е занимателно, да разнообразява половите ви преживявания с половинката, само че не би трябвало да приемате, че всичко в 18+ филмите се харесва. Ако желаете да пробвате нещо, то говорете първо с колегата си. Ето няколко изцяло неверни неща за секса, в които много хора имат вяра поради порното:

Издръжливостта

Да, да значимо е да бъдеш устойчив в леглото и несъмнено има по какъв начин да се работи върху това. Факт е обаче, че в порното много от актьорите имат почивки сред сцените, когато се сменят пози, осветяване, а от време на време подари и декори. Актрисите пък имат потребност от съвсем непрекъснато коригиране на грима и косата. На екраните виждате една инсталирана картинка, зад която общо е имало не повече от 40-45 минути действително деяние. 

Виж още: Мокро селфи от Италия: Ина Гаярди се разголи в банята 

Не всеки е добър в секса

Хората, които гледат доста порно считат, че са положителни в леглото, само че техните умения може да не се харесат на половинката им. Нещо друго - пристрастените към порното постоянно желаят да свършат дружно с колегата си, само че това не е концерт по избор.

Размерът

Много мъже считат, че с цел да имат добър полов живот, би трябвало да са с огромен пенис. Е, това не е нещо, което може да измененията. Да, има уреди и добавки, които подтикват притока на кръв, усъвършенстват ерекцията и т.н, само че това са краткотрайни решения. Пластичната интервенция е вид, само че безценен и мъчителен. Не си причинявайте непотребни главоболия, а се научете да употребявате половия си орган. Факт е обаче, че порното е основало трайно усещане, че вървежните мъже имат големи пениси. Същото се отнася и до комплексите, които някои девойки си основават сами, гледайки порно. При тях са свързани с размера на гръдната обиколка или дупето. Проблем е също, когато мъжете постановат на дамите порно визиите си за външен тип.

Секс под душа

Звучи прелестно, само че в множеството случаи не е. Водата не е лубрикант, също така е рисково, в случай че се подхлъзнете.

Позите

Порното е промишленост, която продава и е нужен театър. Има хора, които считат, че е значимо да се сменят позите на всеки пет минути, а това надалеч не е по този начин. Понякога са задоволителни единствено 2-3 промени, с цел да имате необикновено полово преживяване. 

Виж още: След развода: Ето с кого Александра Богданска се отдаде на следващата си отмора в Гърция 

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР