Порното е едно от най-търсените неща в глобалната мрежа. Сайтовете

...
Порното е едно от най-търсените неща в глобалната мрежа. Сайтовете
Коментари Харесай

Колко трудно е да си порно звезда

Порното е едно от най-търсените неща в световната мрежа. Сайтовете с сходно наличие не стопират да бележат растеж на посещаемостта, а обществените мрежи непрекъснато се борят с нецензурното наличие.

Порно клипчета трансфораха доста известни персони в това, което са през днешния ден. Да се заснемеш в леглото и по-късно целия свят да те види, преди години се използваше както за наказване за някогашни, по този начин и като директен път към славата . Но и тази мода се изчерпа.

 Гледането на порно към този момент не е мъжко занятие
Порно равноправност

Какво гласи статистиката

А това докара до нова - подправеното порно . Всъщност, то си е напълно същинско откъм дейности, осъществявани от основните настоящи лица. Но самите те не са действителни. Става дума за компютърна операция , с помощта на която ликът на даден човек се слага върху този на порно артиста.

Така за негативно време в интернет бяха генерирали палави видеа сякаш с присъединяване на звезди като Ема Уотсън , Натали Портман , редица актриси от Game of Thrones , Кейт Мидълтън , Мишел Обама , Иванка Тръмп и даже самият американски президент. Надали последното мнозина изгарят от предпочитание да видят, само че това е различен въпрос.

Порно уеб страниците се оповестиха против нашествието на подправеното порно след вълната от неодобрение, която се надигна в последните дни . А бизнесът отговори уместно и с усет за облага.

 Снимка 338774

Reddit предлага на искащите да основат клип с еротично наличие, в което може да се превърнем в основно настоящо лице , предоставяйки единствено своя фотография. Заплащането е в биткойни. Разбира се, може да създадем и замърсен номер на някого. Често се употребява и за сбъдване на полови мечти , въпреки и виртуално, написа BBC.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР