Порно звезда, която в момента работи в благотворителен магазин, е

...
Порно звезда, която в момента работи в благотворителен магазин, е
Коментари Харесай

Спипаха бивша порно звезда да продава секс сесии в благотворителен магазин СНИМКИ

Порно звезда, която сега работи в благотворителен магазин, е хваната да продава „ секс сесии “ на работното си място в Дидсбъри – предградие на Манчестър.

Бившата актриса от филми за възрастни Кат Лий – чието същинско име е Зайна Илъмор, е хваната да забавлява клиенти по време на промените си в магазина, който е част от огромна верига.


32-годишната компаньонка е видяна да вкарва търсещи развлечение мъже за „ едно бързо за 40 паунда “ и то от шефовете си.

Зайна била уверила на началниците, че към този момент е напуснала секс промишлеността, когато я наели да прави работата на доброволец в магазина.

Въпреки това, обаче, тя скрито промотирала „ едно бързо “ с понижение за 40 паунда в магазина. Пускала клиенти през задната врата до момента в който шефовете са в отмора или са заети с други неща, написа „ Дейли Стар “.


Тя била засечена да посреща един от клиентите си в задната част на магазина, където се целували и прегръщали преди да влязат вътре. След 15 минути същият мъж още веднъж излязъл на открито.

В известие пък тя споделила на клиент: „ Ще те очаквам при задната врата и ще те пусна до стаята на личния състав. Няколко пъти съм го правила там, толкоз е елементарно “.



Предполага се, че „ продавачката “ е спала с десетки клиенти в магазина откогато почнала работа преди две години.

В предишното Зайна е намирала какви ли не съмнителни способи да си изкарва прехраната. Твърди, че по едно време изкарвала по 15 000 паунда на месец от мръсно долни дрехи.

Преди години против нея почнало следствие за това, че предложила секс на задната седалка на такси за 150 паунда. Хваната е да се продава за секс на пациенти в лечебни заведения, които си я поръчвали по интернет.

Тя е споделяла, че неведнъж се е опитвала да напусне секс промишлеността, само че ѝ и е мъчно да си откри прилична специалност поради предишното си.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР