Порно актрисата, за която се подозира, че може да е

...
Порно актрисата, за която се подозира, че може да е
Коментари Харесай

Порноактриса се закани, че ще направи разкрития за Тръмп


Порно актрисата, за която се подозира, че може да е имала полова връзка с сегашния американски президент Доналд Тръмп през 2006 година, заплаши, че ще направи разкрития пред пресата. Според нея юристът на Тръмп в действителност е изтрил контракта за дискретност.

Представителка на Сторми Даниелс даде да се разбере в няколко изявления, че нейната клиентка не се усеща обвързана с подобен контракт, откакто съществуването му е било доказано от съветника на президента Майкъл Коен. Всичко стартира на 12 януари, когато „ Уолстрийт джърнъл писа, че 38-годишната Стефани Клифърд, известна в порно промишлеността като Сторми Даниелс, е получила пари, с цел да резервира безмълвие за полова връзка с Доналд Тръмп по време, когато той е бил женен за актуалната Първа дама Мелания. Връзката на Тръмп с порно актрисата е била през 2006пг. Четири месеца след раждането на сина му Барън.

Белия дом опроверга тези изказвания, определяйки ги като остарели рециклирани информации, които са били оповестени и отречени пламенно преди президентските избори. Случаят щеше да се не помни последователно, само че изненадващо персоналният юрист на Тръмп Майкъл Коен удостовери за съглашение с актрисата за 130 000 $, като акцентира, че е извадил парите от личния си джоб. Той се оплака, че по-късно никой не му е възстановил тези пари. /АФП
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР