Поредното звездно попълнение на Манчестър Сити Риад Марез не се

...
Поредното звездно попълнение на Манчестър Сити Риад Марез не се
Коментари Харесай

Риад Марез: Дойдох в Сити, за да спечеля Шампионската лига

Поредното звездно попълнение на Манчестър Сити Риад Марез не се опасява от огромната конкуренция, която го чака. Тези дни досегашният футболист на Лестър укрепи първенците против към 60 млн. паунда, само че на “Етихад” го чака съревнование от страна на футболисти като Льорой Сане, Рахим Стърлинг и Бернардо Силва.

“Всеки огромен клуб разполага с класни състезатели - разяснява Марез при формалното си показване. - Конкуренцията е част от играта и всеки може да направи отбора по-силен, в това число и аз. Джосеп Гуардиола е отличен управител, който е печелил голям брой неща и е влезнал в историята на клубовете си. Исках да имам шанса да играя под негово управление.”

27-годишният алжирец беше желан от “гражданите” още през зимата, като тогава Лестър даже отхвърли по-висока оферта. Сега той се надява да победи в Шампионската лига. d “Манчестър Сити има всичко нужно, с цел да се опита и да завоюва ШЛ. Това е шампионат за огромните клубове и Сити е тъкмо подобен. Аз персонално съм окуражен да се развъртвам и към този момент съм част от тим от ШЛ, който желае да печели титли всеки сезон. Желая да съм част от това”, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР