Поредното звездно попълнение на Манчестър Сити Риад Марез не се

Поредното звездно попълнение на Манчестър Сити Риад Марез не се ...

Риад Марез: Дойдох в Сити, за да спечеля Шампионската лига.

Поредното звездно попълнение на Манчестър Сити Риад Марез не се страхува от голямата конкуренция, която го очаква. Тези дни досегашният футболист на Лестър подсили шампионите срещу около 60 млн. паунда, но на “Етихад” го очаква съперничество от страна на футболисти като Льорой Сане, Рахим Стърлинг и Бернардо Силва.

“Всеки голям клуб разполага с класни състезатели - коментира Марез при официалното си представяне. - Конкуренцията е част от играта и всеки може да направи тима по-силен, включително и аз. Джосеп Гуардиола е отличен мениджър, който е печелил множество неща и е влязъл в историята на клубовете си. Исках да имам шанса да играя под негово ръководство.”

27-годишният алжирец беше искан от “гражданите” още през зимата, като тогава Лестър дори отказа по-висока оферта. Сега той се надява да триумфира в Шампионската лига. d “Манчестър Сити има всичко нужно, за да се опита и да спечели ШЛ. Това е турнир за големите клубове и Сити е точно такъв. Аз лично съм амбициран да се развивам и вече съм част от отбор от ШЛ, който иска да печели трофеи всеки сезон. Желая да съм част от това”, завърши той.

Източник: sportal.bg