Поредното романтично бягство са си подарили Ани Салич и Сотир

...
Поредното романтично бягство са си подарили Ани Салич и Сотир
Коментари Харесай

Цацаров и Ани Салич си подариха романтично пътешествие в Испания

Поредното сантиментално бягство са си подарили Ани Салич и Сотир Цацаров. Новинарката и някогашният основен прокурор, които са двойка от година насам, били на дълга почивка в топла и слънчева Испания в навечерието на празниците, писа „ Ретро “.


Двамата не посетили комерсиални туристически дестинации, каквито са Барселона и Мадрид, а прекарани няколко дни в дребното и китно градче Сан Садурни д Анойя,  което се намира в област Каталуния. Всъщност то е извънредно известно с виното типично за Испания, наречено „ кава “.  

Очевидно Цацаров и Ани са ценители на изисканото пиво, защото са посетили една от най-старите мазета в града Фреженет, чиито виновност се продават и в България. Компанията е най-големият производител на пенливото вино „ кава “ по обичаен способ в международен мащаб и се води най-големият експортьор на напитката.

Пътешествието до Испания е следващият сантиментален воаяж, който ВИП двойката си подарява през тази година. Няколко пъти Ани и Сотир бяха на отмора в Гърция из обичаните места на новинарката, която от години е влюбена в Гръцката Ревиера.

Ани Салич и Цацаров живеят дружно от началото на годината, само че връзката им към момента е дискретна. Двамата заобикалят да се появяват на обществени места в България дружно, по тази причина избират да пътуват в чужбина. Преди няколко месеца феновете заподозряха, че новинарката към този момент е сгодена за някогашния основен прокурор и някогашен началник на КПКОНПИ, защото е ефир тя се появи с хубав пръстен, напомнящ годежен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР