Поредното разпознаваемо лице напусна Нова“! Водещата Ива Софиянска-Божкова е аут

...
Поредното разпознаваемо лице напусна Нова“! Водещата Ива Софиянска-Божкова е аут
Коментари Харесай

Снахата на Васил Божков приключи с Нова ТВ! А сега накъде?

Поредното разпознаваемо лице напусна „ Нова “! Водещата Ива Софиянска-Божкова е навън от частната телевизия. За раздялата призна самата журналистка. В обществената мрежи тя показа, че напуща най-гледаната телевизия.

За раздялата на Божкова с „ Нова “ се заприказва още преди няколко месеца. Водещата обаче разясни, че напуща частната телевизия в този момент, дни преди началото на есенно-зимния сезон.

Една от версиите е, че снахата на Васил Божков е уволнена от малкия екран. Ива дълги години води лични графа в съботно-неделния блок на малкия екран. От известно време гледаемостта на нейните планове спада внезапно. Въпреки че поставя

големи старания да вдигне още повече рейтинга с истински и мощни материали, шефовете на „ Нова “ вземат решение да се разделят със Софиянска .

Покрай рецесията с ковид частната телевизия редуцира бюджета. Журналисти със съществени заплати бяха уволнени, евентуално включително влиза и Ива Софиянска-Божкова. Снахата на обвинения необут си урежда колосална сума, още при старите притежателите на малкия екран.

Засега Ива възнамерява да си вземе къса отмора, след което да си откри работа в друга медия. Дъщерята на Стефан Софиянски не желае да се занимава с друго с изключение на с телевизионна публицистика. Очаква се на мястото на Ива да се появи друга известна журналистка, която да запълни дупката в екипа на предаването „ Събуди се “, където снахата на Божков се подвизава до неотдавна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР