Поредното пътуване със самолет за малко не приключило драматично за

...
Поредното пътуване със самолет за малко не приключило драматично за
Коментари Харесай

Актрисата Лорина Камбурова на косъм от смъртта!

Поредното пътешестване със аероплан за малко не завършило трагично за Лорина Камбурова. Връщайки се от Лондон, актрисата, екипажът и всички пасажери попаднали на ужасна стихия. Ситуацията била толкоз страшна, че самолетът освен че не съумял да кацне, само че и безусловно бил на косъм от това да се блъсне, защото летял извънредно покрай земята, написа „ ШОУ “.

„ Беше доста ужасно, целият екипаж и хората бяха уплашени и се молеха всичко да мине сполучливо. За благополучие успяхме да кацнем в Букурещ, въпреки и на третия път “, спомня си Лорина за ужаса, който е претърпяла.

Дори откакто стъпила на твърда земя, неволите на звездата от „ Скъпи наследници “ не завършили дотук. Освен че трябвало да се придвижи с рейс от Букурещ до София, на една от спирките за отмора картата й отказала и тя нямало с какво да си заплати храната. За благополучие българин, който бил пред нея на опашката, й „ избавил живота “, купувайки й сандвич. „ Той напряко ме избави, другояче щях да припадна от апетит в този рейс “, признава актрисата.

Двамата се сприятелили, като младежът даже се появил на музикалното й присъединяване в столичен клуб. На него Лорина, дуетната й половинка Росен и куп именити музиканти показаха джаз версии на свои и непознати части.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР