Поредното неправилно паркирано лъскаво возило в центъра на Враца вбеси

...
Поредното неправилно паркирано лъскаво возило в центъра на Враца вбеси
Коментари Харесай

Не пак, а отново! Лъскав „Мерцедес“ затрудни трафика на централна улица във Враца /снимки/

Поредното погрешно паркирано лъскаво возило в центъра на Враца вбеси минувачи, видя кореспондент на организация BulNews.
Притежателят на софийския „ Мерцедес “ паркира по безразсъден метод пред банков клон на улица „ Кръстьо Българията “ в града. На фотосите ясно се вижда, че водачът не е вложил никакво усърдие в вярното прекъсване. Дали водачът е имал незабавна работа или е решил, че лъскавата кола върви в комплект с правото да се нарушава Закона за придвижване по пътищата – не е ясно. Безспорен факт е обаче, че съумя да разгневи останалите водачи, на които се постановяваше да го заобикалят, и пешеходците, на които се наложи да се преценяват със зарязания джип.
Наложи се пътуващите по улицата да се изчакват, защото „ Мерцедес “-ът бе окупирал част от пътното платно и това постановяваше навлизането на движещите се коли в насрещното. Пешеходците пък се оглеждаха несигурно и се чудеха дали могат да преминат несъмнено и безвредно, защото нямаха видимост от автомобила. Така притежателят на скъпата кола сътвори инциденти на десетки жители за сметка на личния си комфорт.
Най-вероятно той е толкоз ангажиран, че даже не се е сетил, че в региона има свободни паркоместа, на които даже може да спре гратис поради анулираното заплащане на синя зона поради изключителното състояние. Въпреки това, водачът несъмнено съумя да изпъкне, като сподели нулеви умения по паркиране и цялостна липса на съпричастност към близките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР