Поредното изпълнено обещание на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов

...
Поредното изпълнено обещание на кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов
Коментари Харесай

Новите спирки в Благоевград отворени от днес

Поредното изпълнено заричане на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов влиза в действие от през днешния ден. 17 нови спирки на градския превоз посрещнаха благоевградчани тази заран. Инициативата е част от плана на кмета, почнал през лятото на предходната година, под надпис " Ти предложи! Кмете, направи! ". В нея, всеки можеше да насочва оферти за смяна на значими елементи в града, а комисия, отпред с кмета, разглеждаше предложенията.
Едно от най-повтаряните предложение беше точно реорганизация на градския превоз . Сега, по-малко от година след началото на плана, спирките са към този момент факт.
Те обезпечават елементарен достъп на благоевградчани до кварталите в периферията на града, които до преди този момент бяха мъчно налични. Новите спирки свързват парк " Бачиново " с останалата част на града, което е изключителна значима за жителите и гостите на града, които до преди този момент, нямаха елементарен достъп до парка. Освен новите спирки, всяка оборудвана с съвременни електронни табла, в града са сменени и всички остарели рейсове. Новите транспортни средства са съобразени с всички модерни условия, а потребителите на услугата ще могат да се възползват и от карта за цялата градска мрежа, на преференциални цени, която може да бъде закупена от автогарата в града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР