Поредното издание на “Контра” за новия сезон отново е фокусирано

...
Поредното издание на “Контра” за новия сезон отново е фокусирано
Коментари Харесай

Само ВАР ли спря Сити срещу Тотнъм? Гледайте Контра

Поредното издание на “Контра” за новия сезон още веднъж е фокусирано върху събитията в британската Висша лига, както и върху “английския” край за Суперкупата на Европа.

Какви трендове виждаме в представянето на огромните тимове на Острова? Това разискват публицистите Васил Сумрачки, Радослав Стойков и Даниел Любомиров.

Колко обезпокоени би трябвало да са почитателите на Ливърпул от грешката на Адриан, която за малко не коства успеха през уикенда в Саутхамптън? Само ВАР ли бе повода Манчестър Сити още веднъж да преживее призрачен сън в последните секунди против Тотнъм?

Как ще наподобява офанзивата на Арсенал с консолидираното на Никола Пепе и ще спрат ли неудачите на Франк Лампард отпред на Челси?

“Контра” обръща внимание и на началото на сезоните в испанската Ла Лига и немската Бундеслига. Барселона бе попарена в последните минути против Атлетик (Билбао) с феноменалния гол на Ариц Адуриц, само че какви са огромните проблеми на каталунците? И докога ще продължи еуфорията на Реал Мадрид?

Байерн направи неверна стъпка на старта, а Дортмунд стартира с погром, ще забележим ли обаче още веднъж компенсиране на разликата от баварците в пролетния полусезон, както беше предходната година?

Гледайте “Контра” всяка седмица! Харесайте “Контра” във Фейсбук !
Премиър лийг 2 кръг, събота 17 август  Манчестър Сити 2:2краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР