Поредното доказателство, че трябва да се внимава с днешните технологии.

...
Поредното доказателство, че трябва да се внимава с днешните технологии.
Коментари Харесай

Мъж падна на релсите в метрото, докато си гледа телефона

Поредното доказателство, че би трябвало да се внимава с днешните технологии. Мъж падна на релсите в метрото, до момента в който върви и преглежда телефона си.



Полицейско видео от случая разгласява организация Ройтерс. От него се вижда по какъв начин мъжът върви и се взира в екрана, прави следващата крачка - във въздуха, и пада на релсите . Друг, чакащ метрото, чува шума, обръща се и отива да помогне на падналия да излезе, преди да е пристигнал влакът. Присъединява се още един човек. Двамата би трябвало да почакат, докато мъжът вземе назад телефона, тупнал някъде там.
 

A subway commuter distracted by his cell phone has a close call on the subway tracks
— Reuters (@Reuters)
 

В последна сметка го издърпват наред, идва носилка и изнася мъжа .

Случката от аржентинската столица Буенос Айрес даде мотив за много мнения. " Естествен асортимент ", " Учудвам се, че не се случва по-често ", " Хората внимават повече за екраните си, в сравнение с за живота си ", " Забавно е, че той отделя време, с цел да избави телефона си " - са някои от тях. Други допускат, че индивидът може да е бил пийнал. Трети са впечатлени от обстоятелството, че на перона има и две зрителки, които седят на скамейка и индиферентно гледат, без да оказват помощ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР