Поредното безумно паркиране във Видин накара местните да се замислят

...
Поредното безумно паркиране във Видин накара местните да се замислят
Коментари Харесай

Те така се паркира във Видин СНИМКА

Поредното безумно паркиране във Видин накара локалните да се замислят дали лидерът на зарязания "Хюндай " е прекомерно безочлив, или безпределно необразован.

На фотография, направена от засегнат жител, ясно се вижда по какъв начин тарикатът е зарязал возилото си в кръговото придвижване на бул. "Панония " в града. Видимо той не се е замислил дали пречи на прекосяването на останалите коли, защото е имал доста по-важна цел - да изпие кафето си на мира и да следи колата си, написа BulNews.

"Паркиране по учебник. Собственикът си пие кафето и й се любува през витрината ", разяснява иронично възмутеният мъж.

От метода на паркиране ни излиза наяве, че водачът не е чел правилника за придвижване по пътищата и най-вероятно е взел книжката си по лесния метод.

Постъпката му демонстрира, че с изключение на шофьорските му умения, му липсват и някои личностни качества, които е трябвало да научи още през първите седем години, само че тази идея от дълго време е изгубена.

Въпреки че наглото паркиране в крайдунавския град няма край, видинчани не стопират да се надяват способените органи да глобяват псевдо тариката и останалите извършители с високи санкции.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР