Поредно знаково предаване на БНТ е свалено от ефир, съобщава

...
Поредно знаково предаване на БНТ е свалено от ефир, съобщава
Коментари Харесай

Предаването Нощни птици е изхвърлено от БНТ

Поредно знаково предаване на Българска национална телевизия е свалено от ефир, оповестява Lupa.bg, като се позавава на " свои хора в малкия екран ". Новият шеф на държавната медиа Емил Кошлуков е прекратил контракта на " Пиано бар " Нощни птици ", което от години се излъчваше в петъчната вечер на канала.

Освободени са водещата Искра Ангелова, както и целия екип на предаването. Шоуто е било външна продукция, а бюджетът не е бил от най-високите. Предаването си имаше вярна публика и се радваше на един от най-високите рейтинги в Българска национална телевизия. Това обаче не му е помогнало да се задържи на екран.

Кошлуков се аргументирал, че малкия екран е в на практика банкрут и няма никаква опция да заплаща за " толкоз скъпи излъчвания ". Иначе харесвал и водещата, и предаването, само че на този стадий нямало по какъв начин да се продължи излъчването. Само преди седмица Българска национална телевизия оповести, че стопира " Стани богат " и редуцира на половина бюджета на кулинарното предаване с Ути Бъчваров " Бързо, елементарно, вкусно ".

Малко по-късно стана ясно, че от " По света и у нас " е освободена след 35 години стаж водещата Радина Червенова. Тя е брачна половинка на досегашния шеф на Българска национална телевизия Коко Каменаров. Преди година Червенова слезе от екран поради сериозен здравословен проблем, който към този момент е преодолян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР