Поредно признание за облачната експертиза на Google.Индустриалният стартъп C3 Inc.,

...
Поредно признание за облачната експертиза на Google.Индустриалният стартъп C3 Inc.,
Коментари Харесай

Google ще е новия дом на IoT платформата на C3

Поредно самопризнание за облачната експертиза на Гугъл.

Индустриалният стартъп C3 Inc., от време на време именуван просто „C3 IoT“, разгласи, че ще стартира да употребява облака на Гугъл, с цел да обитава PaaS (platform-as-a-service) платформата си.

Основана преди близо 10 години от своя изпълнителен шеф Томас Сиебел, C3 IoT предлага на сътрудниците и клиентите си PaaS предложение за обслужване на калкулации от спектъра на изкуствения разсъдък, Big Data, предиктивния разбор и други интервенции, свързани с развиването на IoT интервенциите. Платформата се употребява за обработка на работни натоварвания, идващи от свързани устройства, изключително такива, които се употребяват в промишлеността. Заедно с това, компанията предлага аналитични услуги, свързани с извеждането на модели и трендове на основата на прочетената от устройствата информация.

Така към този момент технологията на C3 ще е ситуирана на трите огромни облачни компании. При старта си, C3 стартира да употребява AWS, след което и Azure на Microsoft. Отделно от това, компанията има подписано съглашение с Intel за разработка на профилирано решение, което разрешава обработката на данните локално.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР