Поредно признание за екипа на По света и у нас.

...
Поредно признание за екипа на По света и у нас.
Коментари Харесай

Репортерът на БНТ Александър Марков получи отличие от Сухопътните войски

Поредно самопризнание за екипа на " По света и у нас ". Репортерът Александър Марков беше отличен от командването на Сухопътните войски за отразяване активността на армията. Отличието връчи командирът на Сухопътни войски ген. Михаил Попов. На 19 ноември ще бъде отличен и репортерът ни Николай Минков.

На образователния полигон край Сливница, където се организира обичайният тактически многобой с военни, публицисти и аташета по защитата, военачалник Попов съобщи за " По света и у нас ", че чака доникъде на идната година да има подписан контракт за нова бронирана машина за пехотата.

Ген. Михаил Попов, пълководец на Сухопътните войски: Проектът за рационализация мисля, че мина точката, от която няма връщане обратно. Изпратихме настояванията за предложения, чакаме в средата на декември, 16 декември, с цел да бъда безусловно прецизен, да получим офертите и неотложно, без значение, че има напълно малко време до коледните празници, неотложно започваме оценяването и обработването на офертите. И откровено се надявам, че доникъде на идната година, ще имаме подписан контракт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР