Поредно посегателство бе извършено в нощта на изборите срещу кандидата

...
Поредно посегателство бе извършено в нощта на изборите срещу кандидата
Коментари Харесай

Опитаха да убият кандидат-кметица! Къщата й омазана с машинно масло, оставало да драснат клечката

Поредно посягане бе осъществено в нощта на изборите против претендента за четвърти мандат за кмет на дупнишкото с. Крайници Мариана Димитрова. Има обвинен и арестуван млад мъж от селото по случая, оповестява " Струма ".

``
реклама

Докато се броели бюлетините в секциите в селото, някой хвърлил буркани, цялостни с машинно масло, в двора на М. Димитрова. Най-вероятно запалителната течност е хвърлена за да бъде запалена късно през нощта, разясняват съседи.

 

Това е третият опит за заплашване на Димитрова да се откаже от конкуренцията за кмет на селото.

 
Както “Струма ” писа, през лятото на два пъти тя намираше заплашителни писма, оставени на входната врата на парцела й. При втората вандалска демонстрация бяха изкоренени цветя в добре подредения й двор. Къщата й беше намазана с червеникава багра. След двата случая на заплашване М. Димитрова сложи видеокамери на входната врата на двора на къщата си. От видеокамерите се конфискувани фотоси на мъж, който хвърля буркан с течност.

Като се прибрала у дома след изборния ден, Димитрова видяла, че дворът бил целият в стъкла и миришело на машинно масло. По плочките и по къщата има петна от запалителната течност. Веднага алармирала полицията в Дупница. Пред дознател тя споделила, че е получила опасност от млад мъж преди няколко дни, че ще й се случат още неприятни неща. Заподозреният е арестуван в РУП – Дупница.

По предходните два случая на закани към момента няма резултат от дейностите на полицията.

Вчера кореспондент на “Струма ” се опита да се свърже с М. Димитрова по телефона, само че беше изключен.

В неделя тя е събрала над 40% от вота на гласувалите за кмет на селото и отива на балотаж с втория Божидар Михайлов от Политическа партия ГЕРБ, който има със 104 гласа по-малко.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР