Поредно отличие за свръхмодерната сграда на Нова Броудкастинг Груп и

...
Поредно отличие за свръхмодерната сграда на Нова Броудкастинг Груп и
Коментари Харесай

Международно архитектурно отличие за иновативната сграда на Нова Броудкастинг Груп

Поредно отличие за свръхмодерната постройка на Нова Броудкастинг Груп и Ателие Серафимов Архитекти, което стои зад плана. Иновативният комплекс, в който се обитава медийната компания, завоюва наградата за архитектура на интернационалните награди за парцели International Property Awards, които се организираха в Лондон. Отличието бе в категория “Търговска и индустриална архитектура ” за територията на Европа.
 Личен списък / Ателие Серафимов
Преди да получи интернационалното самопризнание, Ателие Серафимов бе наградено и с най-високото отличие в категория „ Корпоративни здания “ от годишния народен конкурс в България „ Сграда на годината “. Мегакомплексът на Нова Броудкастинг Груп, ситуиран на повърхност от съвсем 17 000 кв м., е първата и единствена по рода си независима постройка за електронни медии от ново потомство в България с пет телевизионни студиа, четири радио студиа, просторни апаратни, монтажни и напълно нов нюзрум. Сградата е със запаметяваща се архитектура, основана особено за производството на телевизионна и радиопродукция с най-високо качество. 

Авторитетните International Property Awards са интернационалните награди за парцели, отворени за експерти в региона на жилищните и търговски парцели от цялостен ​​свят. Те означават най-високите достижения на компании, опериращи във всички браншове на промишлеността за недвижими парцели. Международната премия за недвижими парцели е международно отличие за високи достижения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР