Поредно отличие за обществената телевизия. Екипът на БНТ-Пловдив тази вечер

...
Поредно отличие за обществената телевизия. Екипът на БНТ-Пловдив тази вечер
Коментари Харесай

50 години БНТ-Пловдив

Поредно отличие за публичната телевизия. Екипът на БНТ-Пловдив довечера получи премия " Пловдив “ в раздел публицистика. По традиция наградата се връчва на публична гала в навечерието на 24-и май.

Община Пловдив присъжда статуетките за принос в развиването на културата на града в общо 13 категории. Колегите от районния център на Българска национална телевизия получиха премията за популяризирането в народен ефир на културните достижения в Пловдив. Екипът беше и хазаин на церемонията по връчването на премия " Пловдив “. Поводът тази година се отбелязва половин век от откриването на първия районен ефирен център на Българска национална телевизия в страната.



" И няма важен културен факт, създател или изкуство, което да е основало нещо в тези области и да не е попаднало в нашите излъчвания, и да не е било снимано от нашите камери. Изключително благодаря на целия екип на БНТ-Пловдив за това, което прави. Вярвам, че ще имаме сили да продължим най-малко още 50 години да сътворяваме тези излъчвания ", съобщи ръководителят на БНТ-Пловдив Десислава Шишманова.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР