Поредно гневно мнение срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен

...
Поредно гневно мнение срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен
Коментари Харесай

Иванчева: С Гешев ни подготвят тоталитарна прокуратура в олигархична държава

Поредно яростно мнение против кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор написа във " Facebook " някогашният кмет на регион " Младост " Десислава Иванчева.

Време е да станем гневни! Днес Прокурорската гилдия във Висш съдебен съвет отхвърли да отдръпна единствената си номинация за нов основен прокурор, по този начин Иван Гешев остава безалтернативен претендент. Подготвят ни тоталитарна прокуратура в олигархична страна! Правата и свободите на всички ни са съществено застрашени от този абсурден избор! Да кажем НЕ на Олигархията, която си избира на мрачно нов основен прокурор, и ДА на правото ни като жители да излъчим почтени кандидатури и да защитим конституционните си права - на 29.07. от 18:30 ч. пред Съдебната палата.
 И следователите поддържат кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор
И следователите поддържат кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор

Призовават Висш съдебен съвет да отстоява избора си и да не слуша гласа на народа

#КОЙ желае да бъде съдник и да подчини правосъдната власт напълно - ще му позволим ли?, написа тя.

Припомняме, че през вчерашния ден се организираха митинги против и в отбрана на Гешев. Докато съперниците му оповестиха, че се задава в негово лице " новата бухалка ", той получи поддръжка от Камарата на следователите .

На 29 юли пред Съдебната палата следва нов митинг против претендент а, който към този момент се приготвя в обществените мрежи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР