Поредно емблематична лице на Би Ти Ви и знакова фигура

...
Поредно емблематична лице на Би Ти Ви и знакова фигура
Коментари Харесай

Любо Нейков вече официално в Нова

Поредно емблематична лице на Би Ти Ви и знакова фигура за целия шоубизнес в България публично минава в Нова телевизия. Това е Любо Нейков . Близо година откакто най-големият към този момент тв канал в страната ни дефинитивно му затвори вратата за нови продукции, комикът одобри оферта от конкуренцията. Прощъпалника си той реши да направи като посетител в детективския панел на шоуто „ Маскираният артист ”.

От години на Любомир Нейков се гледа като артист и продуцент, пришит към Би Ти Ви. Той се прочу от ефира на първия частен народен канал още когато беше част от екипа на „ Шоуто на Слави ”. После сътвори лична компания дружно с Евтим Милошев и в продължение на 13 години действаше само на територията на тази телевизия.

В стратегии на Нова едрият артист досега е взел участие единствено посредством своя съучастник Милошев и общата им компания „ Дрийм тийм ”. В сериала „ Дяволското гърло ” предходната година той се подписа и като продуцент във финалните надписи, само че в никакъв случай до момента не си бе разрешавал да излезе с лицето си пред камерите на Нова телевизия. Първата оферта за сходна поява в ефир, която Нейков приема, е от сътрудника си Маги Халваджиян в „ Маскираният артист ”.

Според слуховете, е бил поканен с концепцията да внесе смях и многообразие в панела, който тази година е подложен на критика, че е много отегчителен и незанимателен. Но тази изява най-вероятно ще бъде последвана от доста по-сериозни планове, написа „ Уикенд “.

Самото влизане на Нейков в шоу на Нова е знак, че той към този момент дефинитивно е обърнал тил на някогашните си сътрудници от Би Ти Ви, които в последно време не наподобяват отворени за съдействие с него. Първо стопираха сериала му „ Столичани допълнително ”, по-късно взеха решение да запълват дупката, оголена от напусналия Слави Трифонов, с „ Комиците ”, само че изхвърлиха комедийното шоу зад борда сега, в който бяха подготвени с ново вечерно предаване (на Николаос Цитиридис).

Според слуховете, Любо Нейков е предложил на Би Ти Ви всевъзможни планове за излъчвания, риалитита, филми и сериали, само че след години обща работа се оказало, че към този момент не е забавен за канала. Ето за какво решил да се трансферира дефинитивно в Нова, където така и така трасето е отъпкано от съдружника му Евтим Милошев.

Очаква се след гастрола в „ Маскираният артист ” артистът да откри и непрекъснато място в ефира на малкия екран. Дали това ще бъде ново комедийно предаване, ток шоу или сериал, към този момент не е известно. Нищо чудно да проработи дружно с Маги Халваджиян и към момента будещият доста въпросителни Димитър Рачков по вечерно шоу, с което Нова да конкурира Би Ти Ви и Цитиридис.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР