Поредно безхаберие на превозвача по линия № 93 - така

...
Поредно безхаберие на превозвача по линия № 93 - така
Коментари Харесай

Читател: Поредно безхаберие по линия № 93!

Поредно безхаберие на превозвача по линия № 93 - по този начин четец на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си до нашата медия. Даваме му думата в този момент: " Здравейте, пиша Ви с следващото недоволство от " работата " на по този начин наречения " Градски превоз ".

Случката се развива сутринта на 04.02.2019 година сред 8:30 и 9:05 ч. На последна спирка (№ 1028) на автобусна линия № 93 зад " Тех парк Оптела - Лазерни технологии " в ж.к. " Тракия ", се бяха строили цели 3 (три) рейса на въпросната линия и водачите си правеха лаф мохабет!?

След петнадесетина минути очакване единият от тях потегли, без да спре на спирката. За сметка на това след още пет минути дойде четвърти рейс на въпросната линия. Най-накрая, след половинчасово очакване от моя страна, и откакто започнах да фотографирам, към 9:05 ч. един от рейсовете се раздвижи и потегли по маршрута. Интересно, в случай че на последна спирка на автобусна линия № 93 има цели четири рейса, то във въпросното време, когато хората отиват на работа, имало ли е изобщо рейсове, които да обслужват линията? За информация - за същото време от половин час през спирката минаха три рейса на линия № 17.

И това не е индивидуален изолиран случай. В петък вечер на 01.02.2019 година на спирката на ДКЦ 2 на бул. " Шести септември " за интервала от 20:10 до 21:20 не мина нито една кола по линия № 93!?!? Явно въпросната линия има доста " забавно " разписание - нито една кола за час и 10 минути!? Имам възприятието, че единствено си пишем, а резултатът е нулев. Миналата седмица Общинският съвет гласоподава спомагателни средства от един милион лв. за господата превозвачи и кметът на града Иван Тотев ги предизвести да влизат в час, само че очевидно резултатът е нулев. Докато не вземат да им постановат постоянно солени санкции за творящия се произвол, нещата няма да се оправят. Прилагам фотоси, от които са видни регистрационните номера на въпросните рейсове ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР