Поредният успех на сметката на Манчестър Сити в борбата с

...
Поредният успех на сметката на Манчестър Сити в борбата с
Коментари Харесай

Пеп: Де Бройне вижда неща, които останалите хора не могат

Поредният триумф на сметката на Манчестър Сити в битката с Ливърпул за купата пристигна след доста мощно показване на Кевин де Бройне. Халфът се отличи с две асистенции при успеха с 3:1 над Кристъл Палас.

“Кевин има способността да вижда благоприятни условия за пасове, каквито другите човешки същества не могат. С неговото наличие подаванията ни в последната третина на терена са невероятни”, съобщи мениджърът на “гражданите” Джосеп Гуардиола

Де Бройне последователно възвърна формата си след лечение на травма. “Той беше впечатляващ в последните си 3-4 мача. И то освен с подаванията си, а и със своите лидерски функционалности. Днес Кевин се раздаваше и в отбрана, където печелеше дуели”, добави Гуардиола.

Испанският ментор отличи и Рахийм Стърлинг, който заби два гола. Тъмнокожият бързак съумя да превъзмогне разстройването от пропуск на празна врата още при 0:0. “Във футбола от време на време би трябвало да се учиш от голфа. А точно, че най-важното нещо е идното. Ако си пропуснал, би трябвало бързо да го забравиш и да завършиш сполучливо идната офанзива. И в положителни, и в неприятни моменти би трябвало да си душевен постоянен, с цел да успееш в идващия си шанс”, сподели още Пеп.

Премиър лийг 34 кръг, неделя 14 април  Кристъл Палас 1:3краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР