Поредният случай на домашни издевателства е от Свищов, но днес

...
Поредният случай на домашни издевателства е от Свищов, но днес
Коментари Харесай

Декада в затвора може да чуе в съда насилник от Свищов, който наби и острига гаджето си

Поредният случай на домашни издевателства е от Свищов, само че през днешния ден с него към този момент се зае и прокуратурата. Комплексар е пребил и остригал дамата, с която неотдавна живее на фамилни начала. 

И освен - насилникът разходил из крайдунавския град за наставление жертвата си, да видят всички, че е остригана. Тя е потърсила протекция по-късно, а мъжът е арестуван.

Той е с повдигнати 3 обвинявания, изясни наблюдаващият прокурор Силвия Начкова, представена от Нова тв.

Едното е за лека телесна щета.

" Най-тежкото обвиняване е за насила в изискванията на домашно принуждение. Предвижда се от 3 до 10 години отнемане от независимост ”, изясни Начкова.

" Мотивът за тези действия е ревнивост. Тя има предишна връзка с друго лице. Това лице нанася телесна щета на настоящия причинител ”, изясни наблюдаващият прокурор.

Мъжът сложил ултиматум на жертвата си - или ще я убие, или да я подстриже, изясни още Начкова.

Засега насилникът не признава виновността си. Мъжът е арестуван за 72 час, повдигнато му е обвиняване. Предстои внасяне на искане за задържане под стража.

Мъжът към този момент е осъждан за закононарушение срещу собствеността, прибавят от прокуратурата.

Кметът на Свищов Генчо Генчев удостовери пред Нова тв, че на локалните управляващи и институции и преди им се е налагало да се занимават с това семейство.

" Преди няколко месеца мъжът посети общинска администрация с едното си дете, с цел да търси жилище за живеене с детето. Видяхме, че детето е в риск. Общинската администрация обезпечи жилище ”, споделя Генчев.

" Изненадани останахме от вчерашния случай за неговите дейности. Установили сме, че той работи в едно дружество, следяхме по какъв начин се грижи за детето си, изискванията бяха положителни ”, изясни кметът.

Мъжът самичък се грижел за детето. Именно детето било повода да му дадат общинско жилище.

" Доколкото имаме информация, в този момент майката с двете деца се намира в център за настаняване във Велико Търново. Изчакваме решението на съда в град Свищов.

След това, при всички случаи, жилището ще бъде освободено ”, споделя още кметът.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР