Поредният шоков удар в мрежата дойде от... ами то е

...
Поредният шоков удар в мрежата дойде от... ами то е
Коментари Харесай

Фенове в потрес: Андреа си е оперирала... "котето"!

Поредният шоков удар в мрежата пристигна от... ами то е ясно от кого - от Андреа, несъмнено. Кой, в случай че не тя, не стопира да буни духовете и главно да става за смях с старателно обработените си фотосесии?! Тя и самата Деси Фотосесията няма толкоз, колкото Андрейка.



Тук обаче тематиката е друга. Знаем, че някогашната Пулевица постоянно смъква към 20 кила от тежестта си посредством фотошоп, знаем и че се подмладява в лицето с него, знаем, че въобще няма аналогия сред действителен и виртуален облик.

Този път обаче Андреа навря в очите на потребителите нещо, което ги втрещи. А точно - необичайно набъбнало и очебийно " котенце ", за което всички се хванаха. Релефът в долнището на банските на Андреа е толкоз огромен, че болшинството от потребителите са уверени, че тя е лягала под ножа за интимна интервенция.

Както знаем, в последно време те са шлагер като хирурзите подсигуряват, че хем ще ти разкрасят най-милото, хем няма да имаш проблеми по-късно в леглото. " Много дами идват да си оправят тези елементи, а след това даже изпитват още по-голяма приятност с мъжете си ", беше обяснил неотдавна еластичен хирург.

Дали Андреа се е подложила на сходно знамение, или просто и тук е играл фотошопът, към този момент остава тайнственост. Ще забележим по-нататък, при идващите фотосесии.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР