Поредният сезон на Игри на волята може и да е

...
Поредният сезон на Игри на волята може и да е
Коментари Харесай

Филип от Игри на волята със секси снимка

Поредният сезон на " Игри на волята " може и да е към този момент в историята, само че това не значи, че някои от участниците няма да продължат да приковават погледите - кой, както може. Освен това за някои от участниците успеха на Алекса е доста неприемлива. За Филип, да вземем за пример!

Фифо, да вземем за пример, очевидно не може да си показа седмицата без проява на мускули и зашеметяваща фитнес форма. Риалити героят се поти интензивно в залата целогодишно и след това с кеф демонстрира крайните резултати за наслада на почитателките си.

Освен това в скорошно стори той показа и любопитен резултат от онлайн анкета, според която точно той е трябвало да завоюва формата. На въпрос в случай че е имало смс гласоподаване кой би бил спечелилият повече от 70% дават отговор Филип.



Освен това Филип май занапред има причина да насочва вниманието към себе си, защото му следва присъединяване в нов риалит формат. Дали ще се усмихне този път шанса за победа, следва да разберем. 

Любопитното в тази ситуация е, че с изключение на нагорещени мадами, под фрагментите в профила му мнения оставят и всякакви мъже, които не пестят удивление за формата му.

А дали Филип е получавал неприлични оферти освен от дамската, само че и от мъжката половина на почитателите си, можем единствено да гадаем.

Самият Филип пък, разяснява фрагментите в жанр - какъв брой е значимо да се спортува и да се образува еластичност в спорта, с цел да не се контузваме постоянно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР