Поредният сезон на Хелс Китчън ще започне скоро, а имената

...
Поредният сезон на Хелс Китчън ще започне скоро, а имената
Коментари Харесай

Надъхан Гатьо се изцепи: Ще скъсам трътката на Кобилкина в "Хелс Китчън"! Да види тя "голям членчик"!

Поредният сезон на " Хелс Китчън " ще стартира скоро, а имената на първите участници в новия звезден тим, към този момент са факт. Не е за поверие и фактически мнозина помислиха, че е партенка като чуха имената на Наталия Кобилкина и на Пеньо Гатевски - Гатьо.

Руската с*ксоложка и най-колоритният и одумван участник от " Игри на волята " са последните хора, които можем да си представим в кухнята на началник Ангелов - въртящи тигани и размахващи мръсни парцали...

Но ето на - Гатьо и Кобилкина са обезпечени в шоуто, което дава обещание да е взривяващо. Още повече след коментара и бруталната " закана " на Гатьо към Наталка. Наясно сме, че двамата ще бъдат в един тим - този на " златните ", само че в последна сметка и те ще се борят един против различен за победа.

Гатьо, който се появи като цялостен кулинарен срам неотдавна в " Черешката на тортата ", се изцепи самоуверено против Кобилкина като й даде обещание да й " скъса трътката " в предаването.

" На Наталийка ще й скъсам трътката и ще й покажа аз на нея що е то " огромен членчик ", че все за " маленкий " разправяше. Да види тя един огромен български мъж, един същински мъжага и да я запитвам след това отново ли ще върви по гърчетата като нейничкия. Третият й брачен партньор ще е наше крепко момче ", закани се Гатьо като пръсна от смях потребителите.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР