Поредният решаващ ден за Брекзит - около 11 часа българско

...
Поредният решаващ ден за Брекзит - около 11 часа българско
Коментари Харесай

Споразумението за Брекзит влиза в британския парламент

Поредният решителен ден за Брекзит - към 11 часа българско време стартира спор по предлагането на премиера Борис Джонсън за овакантяване на Европейския съюз. В ранния следобяд се чака и гласоподаване на документа, оповестява Българска национална телевизия.

Джонсън изрази убеденост, че договорката този път ще получи зелена светлина. Това ще постави завършек на отлагането и ще даде сигурност, сподели още Джонсън. Пакетът включва и уговорка, която ще забрани на държавното управление да желае удължение на преходния интервал - времето, в което Лондон не е част от Евросъюза, само че съблюдава множеството от неговите правила след 2020 година.

Противниците на съглашението " Джонсън " считат, че то не прави бъдещето на Англия несъмнено, а постигането на комерсиална договорка с Брюксел може да отнеме доста време. Ако документът бъде утвърден през днешния ден, депутатите ще имат три дни при започване на Януари, с цел да приключат процедурата по ратификацията на договорката за Брекзит.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР