Поредният ремонт с #ВидимиРезултати тече в кв. Редута. За него

...
Поредният ремонт с #ВидимиРезултати тече в кв. Редута. За него
Коментари Харесай

Спаси София: Пореден ремонт с #ВидимиРезултати

Поредният ремонт с #ВидимиРезултати тече в кв. Редута. За него получихме няколко сигнала от живеещи в региона.
Улица " Георги Минчев ", по която върви рейс №72 - единствената за квартала линия на градския превоз сега е с изровен асфалт, под който се оказа, че са били заринати старите павета. Павета в положително положение, които очевидно и в този момент още веднъж ще бъдат заровени, вместо да се пренаредят качествено някъде другаде – из центъра да вземем за пример.

А няма да е ремонт на софийска улица, в случай че шахтите не бъдат заринати с свеж асфалт, без значение дали се намират под равнището на пътната настилка или бетонният им пръстен е в насипно положение. Може би най-стряскащото в тази ситуация, е че компанията употребява действителен лежащ служител на реда като част от новото пътно платно с цел да спести няколко квадрата асфалт.

Ако това е фамозното „ масирано нахлуване в кварталите “, дадено от кмета Йорданка Фандъкова, по-добре си стойте в центъра. Недопустимо е да се хвърлят пари за повсеместен ремонт на улици, след който по нищо да не проличава, че са нови. И след това се чудим за какво цяла София наподобява като след бомбардировка, а знаковият бул. Дондуков, пуснат преди 6 месеца наподобява като ремонтиран преди 15 години. Не е мъчно, в случай че има предпочитание. Очевидно е, че тази фирма-изпълнител го няма. Затова чакаме Евгени Крусев да отбрани публичния интерес и направи нужното тя да не строи повече в София.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР