Поредният провал на Григор Димитров окончателно е отчаял майка му

...
Поредният провал на Григор Димитров окончателно е отчаял майка му
Коментари Харесай

Черна магия изхвърли Гришо от Топ 70

Поредният неуспех на Григор Димитров дефинитивно е отчаял майка му Мария и татко му Димитър. След загубата от Стан Вавринка на шампионата в Монреал българският тенисист продължи да пропада, и към този момент е навън от Топ 70 в света, за пръв път от седем години насам. Обезпокоените родители към този момент се чудели какво да създадат, а майката подозира, че някогашната му другарка Никол Шерцингер му е направила магия, оповестява " Уикенд " от източници, близки до фамилията. Ден след загубата тя се свързала посредством свои близки с ходжа от Родопите, от който се разчита да скапе проклятието.

В края на предходната година Гришо дефинитивно скъса със знойната хавайка по гледище на родителите си. Мария и Димитър считаха, че 41-годишната Никол му въздейства зле на резултатите на корта. Отделно, че майката изобщо не я одобряваше като партньорка на сина им поради разюзданото й държание на обществени места. В стеснен кръг даже я наричала " пиявица ", която изсмуква силите на сина й. В последна сметка връзката им завърши, само че от този момент кариерата на Григор потегли стремително надолу. Само преди година и седем месеца той беше трети в света, а при започване на 2019 към момента беше в Топ 20. Но непрекъснатите загуби го докараха до такава степен, че да не знае дали ще получава предложения за елитните шампионати, или ще би трябвало първо да играе квалификации.

Суеверната Мария имала съмнения, че точно Никол Шерцингер е поръчала да създадат черна магия на някогашния й след раздялата. Хасковлийката към този момент ходила при локална гадателка, която споделила, че най-вероятно магията е осъществена посредством дреха или фотография на Гришо, останали в владеене на Никол след края на връзката им. Проклятието, съгласно нея, било доста тежко, и можело да се скапе единствено благодарение на някой от ходжите в Родопите, профилирани в това направление.

Отначало Мария се колебаела дали да предприеме тази последна мярка, само че след загубата в Монреал и изпадането на Гришо от Топ 70 се свързала незабавно с вражалеца, който заречен да помогне. Нямало потребност тенисистът да се явява персонално при него, само че майката трябвало да отиде на крайници в Родопите, и да занесе фотография и избрани движимости на сина си. Знае се, че цялото семейство на Гришо е доста суеверно, а самият той си има избрани амулети. Така да вземем за пример първата ни ракета носи на всички места със себе си по шампионатите иконите на Свети Мина и Георги Победоносец, а на врата си има кръстче, подарък от майка му. Носи на китките си по време на мачовете тъкмо избрани ластични гривни, на които разчита да му носят шанс. Само че се оказва, че направената магия е по-силна и би трябвало да се търси метод за премахването й. Блиц.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР