Поредният нов кандидат за треньорския пост в Милан изскочи след

...
Поредният нов кандидат за треньорския пост в Милан изскочи след
Коментари Харесай

Мадзари попадна в полезрението на Милан

Поредният нов претендент за треньорския пост в Милан изскочи след провалянето с 0:2 от Ювентус нощес. Очаква се в случай че Винченцо Монтела бъде освободен, клубът да избира всред спрягания от много време Пауло Соуса и Валтер Мадзари.

Милан преви глава пред Юве, Монтела отново на гилотината

Вчера на „ Сан Сиро” „ росонерите” не съумяха по никакъв метод да се опълчват на хегемона в италианския футбол. Гонсало Игуаин осъществя и двата гола за триумфа с 2:0 и по този начин още веднъж сложи под въпрос ориста на Монтела. Наставникът може да се похвали с едвам 1 победа в последните си 6 турнирни мача, което отдалечи Милан доста от основната цел през този сезон – завръщане в Шампионската лига.

Макар че болшинството водещи медии на Апенините да са безапелационни, че загубата от Юве няма да бъде решаваща за бъдещето на Монтела, то към този момент е пределно ясно, че търпението към него изтича. Ако във формата на Милан не настъпи фрапантно усъвършенстване през идните седмици, експертът ще заплати цената и ще бъде уволнен.

„ Гадзета дело спорт” първи разгласи, че някогашният ментор на Наполи Валтер Мадзари е най-новата кандидатура, върху която шефовете на „ росонерите” разсъждават. Италинецът, както и Пауло Соуса, е без работа все още. Мадзари напусна Уотфорд в края на предишния сезон, а по същото време португалецът се раздели с Фиорентина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР