Поредният, но не последният притежател на „Голф“ се постара да

...
Поредният, но не последният притежател на „Голф“ се постара да
Коментари Харесай

Безкрайна наглост! Поредният голфаджия блесна с неграмотно паркиране в центъра на Враца

Поредният, само че не последният собственик на „ Голф “ се постара да затвърди легендите, които се носят за изцепките на притежателите на немските возила. С безумното си прекъсване водач от Враца съумя да вбеси доста свои съграждани, откакто най-безцеремонно затапи входа на паркинга зад някогашния бар „ Джофис “. За наглото прекъсване алармира читателка на организация BulNews в рубриката ни „ Ти, репортерът “.
„ Едва едвам влизат и излизат колите “, разяснява възмутената жена.
С постъпката си той е принудил водачите, които живеят в блоковете в близост, да се чудят по какъв начин да заобиколят зарязаната кола, с цел да излязат от паркинга или да спрат наоколо до домовете си.
С паркирането си голфаджията ясно сподели, че съобразителността и шофьорските качества заемат водещи позиции в класацията за слабите му качества. Очевидно той е предпочел личния си комфорт, без да намерения дали ще попречи на останалите.
Неправилното паркиране от дълго време е част от нормалната панорама във Враца, само че жителите на града се надяват нарушителите да бъдат глобени с високи санкции от органите на реда, с цел да се спрат да стопират където изискат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР