Поредният епизод от пререканията между Елена Йончева и Делян Добрев

...
Поредният епизод от пререканията между Елена Йончева и Делян Добрев
Коментари Харесай

Скандал в тв ефира между Елена Йончева и Делян Добрев

Поредният епизод от пререканията сред Елена Йончева и Делян Добрев се разигра довечера в ефира на. Според журналистката и народен представител от Българска социалистическа партия, родителите на колегата й от ГЕРБ са строили цех за пелети за 2 млн. лева с офшорни пари. „ Когато той става министър на стопанската система, компанията на родителите му прави цех за пелети за 2 млн. лева, взети от шурей му, който е взел заем от офшорни компании. Искаме да проверим тези компании и средствата от кое място са ”, сподели Йончева.

В отговор на обвиняванията Делян Добрев съобщи, че тя освен го клюки, само че и „ си прави пиар ”. „ Тя твърди, че има проведена незаконна група. И в случай че до момента ме клеветеше, то в този момент прави закононарушение – набеждава ме ”, каза той. Добрев добави, че заемът не е от офшорка, а от юридическо лице.

„ Знаете ли какъв брой мога да кажа за това по какъв начин правихте акция в Хасково – снимахте се с хора, лежали за опиати в Испания. Един куп правилни неща, само че не мога да падна на вашето равнище ”, съобщи той.

Елена Йончева разяснява също Истанбулската спогодба. Според нея документът няма да промени казуса с насилието над дамите, само че ще изисква да променим законите си по този начин, че това принуждение да бъде овладяно. И левицата ще приготви текстове в закона, с които да подсигурява, че това безсрамие няма да продължава. Това разяснява депутатът и публицист Елена Йончева.

По думите й фактът, че има друго пояснение е притеснително. Не съм виждала трети пол, само че очевидно е комплицирано да се каже – юристите считат, че има друго пояснение на истанбулската спогодба.

„ В България всяка четвърта жена е била обект на психическо или физическо принуждение, България има проблем. Домашното принуждение, упражнено от непосредствен родственик не се криминализира, психическият тормоз също, преследването също ”, сподели тя.

За оградата по границата с Турция Йончева уточни, че казусът не е, че е паднала ограда. „ Трябва да се види оградата направена ли е съгласно плановете, които регионалните шефове на Ямбол, Хасково и Бургас са одобрили. В региона на Малко Търново има отводнителен канал. Там написа, че те би трябвало да се създадат от стоманобетон, а той не е ”, сподели тя.

Внесохме сигнал в прокуратурата, с цел да се види за какво оградата не е направена по план на Министерство на вътрешните работи, добави Йончева и посочи, че тя занапред ще пада.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР