Поредният балон на БСП се спука вчера. Този вот ще

...
Поредният балон на БСП се спука вчера. Този вот ще
Коментари Харесай

Страшна какофония в студиото на БТВ - управляващи и опозиция се хванаха за гушите

Поредният балон на Българска социалистическа партия се спука през вчерашния ден. Този избор ще мине под формулата "една жена сподели ". Българска социалистическа партия лъжат непосредствено хората и основават подправени вести.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Мануил Манев. Заедно с него посетители бяха още Иван Иванов от Българска социалистическа партия, Искрен Веселинов от Обединени патриоти и Пламен Христов от "Воля ". Още през цялото време Манев и Иванов се "захапаха ", като не стопираха да приказват един през различен и да се упрекват. На феновете им беше мъчно да схванат какво тъкмо желаят да кажат двамата, тъй като безусловно не стопираха да се пробват да се надговорят без ни минимум да се изслушват. Искрен Веселинов също се включваше в разпрата и тогава какофонията в студиото ставаше цялостна. Антон Хекимян се опита на няколко пъти да вкара ред, само че безрезултатно.

Представителят на "Воля " пък съумя да каже единствено, че този "вот е пиар и през днешния ден цялостен в зала ще слушаме едно и също - за "Техноимпекс " от едната страна и БАЦИС от другата ", разкри Христов. През останалото време Манев, Иванов и Веселинов не стопираха да се надвикват и изобщо да не обръщат внимание на апелите на Хекимян, че феновете не могат да чуят нищо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР