Поредният 24-и кръг във Висшата лига на Англия приключва със

...
Поредният 24-и кръг във Висшата лига на Англия приключва със
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Уулвс – Ливърпул, гостите водят, Мане излезе принудително

Поредният 24-и кръг във Висшата лига на Англия завършва със срещата сред Уулвърхемптън Уондърърс и Ливърпул и играят при резултат 0:1. Джордан Хендерсън откри резултата в седмата минута. Мачът е предстоящ с огромно неспокойствие, откакто двата отбора постоянно, откакто се изправят един против различен, вършат страхотни конфликти. Европейският клубен първенец гостува на "Молиню " като безспорен водач в Премиършип, откакто е с 13 точки задатък пред втория Манчестър Сити, а също по този начин и два мача по-малко. Уулвс, от своя страна, е седми с 34 точки.
Любопитен факт е, двамата мениджъри не вършат нито една смяна при своите избраници, и съставите са същите, каквито бяха и в последните мачове на "вълците " и "червените " за шампионата от Англия. Това е забавно, откакто това са двата най-натоварени футболни отбори на Острова. Това ще е 40-ият мач за Уулвс през сезона, до момента в който за Ливърпул това ще е под №37.
Този конфликт стартира тъкмо в 22,00 часа и ще може да го гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно, което стане на „ Молиню” за вас с текст и видеосъдържание.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР