Поредният, 109-и българин, когото Спорт тото зарадва с над 1

...
Поредният, 109-и българин, когото Спорт тото зарадва с над 1
Коментари Харесай

Най-голямата сума, печелена онлайн в Спорт Тото“ зарадва еколог от София, баща на двама близнаци

Поредният, 109-и българин, който " Спорт тото " зарадва с над 1 милион и 500 хиляди лв. след сполучливо познати всички цифри в 33-и тираж на онлайн играта " Тото 2 от 6/42 ", е от София и се споделя Недялко Иванов.

Бащата на навършващите скоро 18 години близнаци (момче и момиче), живее със фамилията си в София, занимава се с екология и има личен бизнес. Късметлията показа, че играе извънредно постоянно в игрите на Спорт тото и съвсем не е пропущал тираж през последните 20 години!

Любимите му игри са " Тото 2 - 6/49 ", " Тото 2 - 5/35 ", и " Тото 2 - 6/42 ", в които в последно време играе съвсем единствено онлайн и то употребявайки мобилния си телефон.

По този метод на присъединяване пести време, много по-лесно е и не се изискват някакви специфични познания. Г-н Иванов сграбчва най-голямата сума, печелена досега в онлайн залагане (1 597 676 лева.), попълвайки обичаните си цифри по образец - нещо, което прави постоянно всеки четвъртък и неделя заран.

Цената на залога е едвам 3,20 лева - за общоприет четворен фиш, пуснат онлайн в 33 тираж на 23 април 2020 година в 7:43 часа и 17 секунди. Разбира радостната вест, че е познал вярната композиция, едвам на другия ден сутринта, до момента в който пие кафето си. Отначало не може да повярва на шанса си, само че незабавно по-късно се досеща, че Български състезателен тотализатор уведомява печелившите и посредством техните имейл адреси. И несъмнено, приветственият имейл със заглавие " Честито! ", го чака в пощенската му кутия още от предната вечер.
 80 000 лв. против 20 стотинки предлага играта
80 000 лв. против 20 стотинки предлага играта " Тото Джокер " в четвъртък

" Тото Джокер " е известна и с това, че носи извънреден шанс на предпочитащите онлайн присъединяване в игрите на тотализатора

109-ят тото милионер познава добре и програмата за лоялни клиенти " Тото клуб ", като влизайки на уеб страницата www.toto.bg постоянно обръща внимание на това, какви са все още премиите за най-верните играчи. За себе си разкрива, че никога не е очаквал да завоюва. Но замисляйки се обратно във времето осъзнава, че счита себе си несъмнено за късметлия. Недялко Иванов споделя, че към момента не може да осъзнае размера на сумата, която е спечелил, само че ще направи с нея първото нещо, което множеството българи правят в сходна обстановка - ще обезпечи фамилията си с жилище, а по-късно ще подкрепи бизнеса си.

Тъй като поради международната пандемия, пътуванията сега са единствено фантазия, той и фамилията му ще ги отсрочат за близко бъдеще, а част от пожеланията му към всички останали участници са, да бъдат здрави, да излязат от сегашната обстановка по-добри и нещата да се върнат в естествения темп на живот.

Съветът му към почитателите на играта: " Бъдете непрекъснати! Това качество е нужно на всеки, в случай че желае да завоюва сходни суми. " Спорт тото " е един голям късмет, тъй че хора - играйте! ".
 Над 6 220 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък
Над 6 220 000 лв. ще доближат облагите в игрите на Спорт Тото за тиража в четвъртък

В играта с спомагателни облаги " ПЕЧАЛБИ ПЛЮС - ИЗВЪНРЕДНИ ПЕЧАЛБИ " Атанас Атанасов сграбчи таблет с непечелившия си ваучър " Шампионска кръстословица ", а Филип Миланов завоюва 500 лв. с непечелившия си ваучър " Златна тресчица ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР