Поредните телефонни партийни измамници бяха разкрити, макар и да се

...
Поредните телефонни партийни измамници бяха разкрити, макар и да се
Коментари Харесай

Е, има такъв народ. Но има ли такъв, който да го баламосват през 2 месеца?

 Поредните телефонни партийни измамници бяха разкрити, въпреки и да се крият зад международен първенец по шахмат. Така действаше и , тъй като знаеше, че баламурниците в никакъв случай не свършват. Но той най-малко имаше по-бляскава политическа кариера, в сравнение с сценаристите на , които някои политолози и социолози настойчиво тикат към по-дълбока бездна.

Още в изборната вечер те твърдяха, че бързи предварителни избори ще донесат на Има Такъв Народ повече гласове. И от кое място ще дойдат тези гласове след двуседмичните циркове в Народното събрание? Сценаристите се пробват да оправдаят неуспеха си с липса на болшинство. Те в действителност ли си мислят, че има подобен народ, от който чакат 200 мандата?

Другата версия за тяхната беззащитност е, че оказват помощ на президента Радев да сформира собствен длъжностен кабинет. Само че дали Радев към този момент го желае, откакто му следва акция за втори мандат и подобен кабинет крие неподозирани опасности. И дали не му беше по-удобно да ръководи с държавно управление на Има Такъв Народ и да работи Народното събрание, което да кове стремително анти ГЕРБ закони.    

Така или другояче бяхме въвлечени в гигантска машинация, която може да има и благополучен край – без втори мандат на Радев и мечтаното от Има Такъв Народ още от изборите на 4 април трето или четвърто място на изключителните. То дава опция единствено за шоу - без никакви съществени задължения за сценаристите и техния наставник Радев.

И още веднъж бяхме очевидци по какъв начин една неистина извиква друга и по този начин се уголемяват до безкрайност. Разбрахме за следващ път, че има подобен народ. Сега е значимо да разберем дали има подобен, който е подготвен да го лъжат през два месеца.

Идеолозите на неуспеха на Има Такъв Народ в този момент въртят друга плоча – протестният избор се разпилял сред доста съперници и по тази причина работата се объркала. При нови избори гласоподавателят щял да гласоподава по-концентрирано. И за какво тъкмо за Има Такъв Народ? Нали морето стана на каймак, а сценаристите си изтърваха лъжицата. Избираш ръководител на Народното събрание с голямо болшинство, което обаче не стигало за кабинет. " Предлаганата поддръжка е от политически субекти, които са алчни, нездравословни и потвърдено компрометирани “, обяснява . Същите " субекти “ избраха Ива Митева за началник на Народното събрание.

Сега Трифонов не може да се отърве от клеймото, че е политически страхливец, който се отхвърля от личното си създание – искаше протестът против ръководството да влезе в Народното събрание, само че след това споделя: " Издуха ми се гащите от шубе “. Не желае да овладява рецесии и да се занимава с Пакт за развиване. Шоуменът Трифонов не се трансформира в управленеца Трифонов. Допусна шоуто му да избледнее пред шоуто от Банкя.  Катастрофира с голяма скорост – с 200. Червеното ферари се разруши в стена от кирпич. Тогава с какъв номер Дългия може да ни убеди от тук нататък, че има подобен народ, който е податлив да го баламосват и то всеки месец.

И мутрите вън! Да, при нови избори и " съсредоточен “ избор, " Мутрите “ в действителност могат да се окажат отново на площадите, а Мая, Хаджигенов и Бабикян да разпределят заслужено хората си по палатките.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР