Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат в

...
Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат в
Коментари Харесай

Проектът за реконструкция на Армията ще бъде представен до няколко седмици

Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат в неделя, 2 април, са саботирали проектите на ЦСКА до края на месец март да бъде показан идейният план за реорганизация на стадион " Българска войска ", научи " Тема Спорт ".

Неговото правене е на финалната права, като първо той би трябвало да бъде входиран за утвърждение в Министерството на спорта, което е съучастник в общото сдружение " Българска войска парцели ", и чак по-късно да бъде показан на обществеността.
 Голмайсторската
Голмайсторската " алена " борба

Ожесточена конкуренция

Въпросното входиране обаче не е допустимо да се случи нито през тази, нито през идната седмица, защото на напред във времето в държавните ведомства сега са идните избори.

Така идната цел на ЦСКА е планът за стадиона да бъде показан на почитателите през втората половина на април, в навечерието на 75-годишния празник на клуба. Това загатна в сряда и фондацията " За София ", която разгласи, че се е срещнала с проблема към дома на 31-кратните първенци.

" В момента текат процедури по правене на главния план за обновяването на стадиона. Капацитетът на новото оборудване ще е 18 000 души. По предварителни сметки ще са нужни 60 млн. лева Първата копка се чака при започване на лятото. Цялостният ремонт обаче ще отнеме към 2 години. Има обещания, че паркът няма да бъде обиден, а даже облагороден. До месец футболният клуб, чиято благосъстоятелност е стадионът, ще показа готовата нова визия на медии и почитатели ", обясниха в сряда от фондацията, която се грижи за публичните проблеми на територията на столичната община.
 Билетите за мача на ЦСКА против Черно море към този момент са в продажба
Билетите за мача на ЦСКА против Черно море към този момент са в продажба

Срещата на стадион " Българска войска " е във вторник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР