Поредните облаци надвиснаха над коалицията. От Демократична България искат среща

...
Поредните облаци надвиснаха над коалицията. От Демократична България искат среща
Коментари Харесай

От „Демократична България” поискаха спешна среща с Продължаваме промяната


Поредните облаци надвиснаха над обединението. От „ Демократична България ” желаят среща с мандатоносителя „ Продължаваме Промяната ” (ПП), с цел да обсъдят взаимното ръководство. От Политическа партия приканиха да не се чертаят разграничителни линии.  

„ Хубаво е съдружните сътрудници взаимно да се държим фокусирани върху това, което е нужно на България. Имаме съответни рецесии, които би трябвало да се решат ”, съобщи Настимир Ананиев от „ ", съобщи Нова телевизия.

Прагът на толерантност на Демократична България беше доближат след решението на Народното събрание да ремонтира военна техника на Украйна, а не да изпращаме оръжие, както упорстваха те.

 „ Ние направихме това, което помоли президента Зеленски. Той имаше съответни молби и условия. Ние се движим по този проект ”, изясни Калоян Икономов от Политическа партия.

След церемонията пред Паметника на незнайния боец, Кирил Петков отхвърли да разяснява рецесиите в обединението. 

Поредната рецесия във властта се разчита по друг метод от ръководещи и съпротива.

„ Не желаеме да свалим държавното управление, дори в противен случай. Искаме да бъдат взети ограничения, с цел да има постоянен политически развой в страната ”, съобщи Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има от Демократична България.

„ Самата рецесия се сформира в най-голяма степен от некомпетентното ръководство на сегашната коалиция и ние предричаме, че ще се разпадне ”, твърди Николай Дренчев от „ Възраждане ”.

„ Моят апел е към опозицията - да не саботира дейностите на обединението по време на война ”, разясни Настимир Ананиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР