Поредните избори чукат на вратата ни, а през седмицата станаха

...
Поредните избори чукат на вратата ни, а през седмицата станаха
Коментари Харесай

Нумеролог: Числата в бюлетината залагат вълчи капани

Поредните избори чукат на вратата ни, а през седмицата станаха ясни и числата на партиите в интегралната бюлетина. Според нумерологията, имаме вяра или не, само че номерът, който жребият отреди на политическите играчи, крие божествена мощ. От една страна той демонстрира какво им е подготвила госпожа Съдбата и по какъв начин най-добре да работят, с цел да реализиран триумф, а от друга- от какво да се пазят. Поредността на Народното събрание – 49 също е знаменателна, защото разкрива, че има късмет да се построи прилична основа за бъдещето на България, разяснява нумерологът Ели Маринова. „ Това е строго и взискателно число. Посланията му са: „ Не търсете безусловно удоволствията и облагите, а правете всичко с самообладание и по разпоредбите и облагите ще дойдат сами. И още „ всяка работа, свършена или незавършена е на вятъра прахосване на време “.
Тълкувание
„ Всяко число си има добра и неприятна енерго-информационна страна. Ако я разчетем вярно, нагледно казано, можем да стигнем по-бързо и елементарно натам накъдето сме тръгнали, или назад – сами да си сложим вълчи капанчета “, разяснява кабалистът Ели Маринова. Тя изясни още, че всяко число от бюлетината се съотнася към деня на изборите (02.04.2023 г.), както и към персоналната нумерология и харизма на личността, в тази ситуация партийния водач и хората от управлението. Именно те ще са под светлините на прожекторите по време на акцията и ще би трябвало да се преценяват, както с забележимите, по този начин и с трансцеденталните фактори. А какво е националната обич, в случай че не една необяснима магия, в която всеки мераклия за властта би желал хубаво да се окъпе. В идващите редове ви предлагаме нумерологичния разбор на Маринова за посланията на номерата (във прогресивен ред), под които партиите влизат в борба за 49-ото Народно заседание. Във фокуса на метафизичното проучване са партиите-фаворити, само че и тези, които съгласно социолозите към момента танцуват върху 4-процентовия кантар, подложен току пред входа на Парламента.
Хартиена коалиция
Случайно или не, само че на две партии от така наречен хартиена коалиция (гласували за връщане на хартиената бюлетина-б.а.) се паднаха следващи номера. От жребия, изтеглен от Централната изборна комисия (ЦИК) Българска социалистическа партия се окичи с извънредно плодородния и елементарно запаметяващ се №1. „ Той ще работи в поддръжка на Столетницата, само че въпреки всичко има и някои условия. Защото по време на предизборната акция ще се получи доста съществено напрежение. В разследване на това формулата за Българска социалистическа партия може да се окаже „ всичко или нищо “, което ще е сигнал за социалистите да работят Вабанк, което няма да сработи. Ако обаче претендентите употребяват по-дипломатичен метод и са по-меки и по-овладени, обяснят, какво тъкмо са свършили да вземем за пример за обществените права на хората, бюлетината ще работи за по-добър от упования резултат “, разяснява Маринова.

Нейните кабалистични калкулации сочат още, че партията като цяло ще има добре построена и работеща тактика, само че в нея има възможност да се появят пробойни в последния миг. „ Моят съвет е да създадат взаимни отстъпки, в случай че се наложи. От позиция на водача времето ще работи за Корнелия Нинова, изключително в случай че тя също е склонна да прави рационални и премерени взаимни отстъпки. Изчисленията по отношение на деня на предварителните избори сочат, че в случай че няма непотребни драматизации по места, Столетницата ще успее да реализира някакъв по-приличен резултат “, предвижда нумероложката макар все по-песимистичните вещания на социолозите.
Напрежение
От предизборното тото на ГЕРБ-СДС се падна цифрата 2. Маринова го пояснява в посоката, че ще им носи късмет, а поръчката за победа е доста безапелационна. „ Вероятността да са едни гърди пред другите тук е огромна. Но има и ниска октава цифрата, която издава за едно прикрито напрежение. То може да се прояви по време на предизборната битка в много несъответствуващ миг, да избие от компроматна офанзива или личностен спор, доста са вероятните сюжетите “, предизвестява столичната мъдрец. За Бойко Борисов споделя, че интервалът се обрисува много под напрежение, само че удобен за реализиране на задачите, стига да не робува на непотребни съмнения и подозрения. „ Добре е да се внимава за елементи, тъй като дребното камъче може да обърне колата. Денят преди и този на изборите също ще са напрегнати. Тогава има заплаха трупаното и акумулирано напрежение да си каже тежката дума. Но все пак могат да чакат положителни резултати “, уверена е Маринова.
Трети кулоар
Партия „ Възраждане “ ще гребе в кулоар №3 от интегралната бюлетина. „ Нумерологията им разкрива, че макар техния бурен привидно имидж, те имат добре построена тактика, която следват малко по малко. При тях обаче има не дребна възможност (или опасност) от всевъзможни изненади. За това има огромно значение по какъв начин ще се показват претендентите по време на предизборната акция. Също по този начин има заплаха партията да направи някаква стратегическа неточност, която да я върне обратно или да се получи прочут отлив на електорат “, разтълкува съдбовните знаци столичанката.

Що касае водача Костадин Костадинов, самата акция и числата от деня на вота, тя разяснява, че времето ще е изпълнено с контрасти и огромна блъсканица. Има възможност това, в което Костадинов е бил най-сигурен да се получи по друг от предстоящото метод, а това, което е пренебрегнал, да се окаже значимо.
Силен старт
На новопоявилата се коалиция сред „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ (ПП-ДБ) се падна цифрата на Христовите апостоли 12. „ Като за начало комбинацията е доста добра. Те ще имат много мощен старт, който непрекъснато ще им се постанова да затвърждават, а резултатът ще проличи на самия край, т.е. те ще бъдат напрегнат от самото начало “, вещае кабалистката. Според нейния философски прочит „ Демократична България “ дори ще поведе хорото в този тандем. „ Те ще бъдат постоянна поддръжка за Политическа партия, а най-после ще се окажат и водещата, налагащата се страна като послания и тактика. Поради това има заплаха от някаква пробойна, която да провокира разединение малко към или след изборите. Един от водачите на ПП- Кирил Петков, още веднъж потегля напред, само че с цел да успее, ще е добре да съблюдава прецизно разпоредбите и да се преценява с рестриктивните мерки, да не пристъпва писаните и неписаните правила и граници. За обединението изборният ден ще е много обещаващ, само че рискът ще е да си повярват доста и да се успокоят по-рано, в резултат на лъжлива визия за обективната обстановка “, даде храна за размисъл Ели Маринова.
Фатализъм
Числото 13, считано за съдбовно, отиде при Движение за права и свободи. „ Въпреки някои наслоени стандарти за тринайската, то в бюлетината тя ще работи за тях и ще им помогне да реализират прогрес, изключително, в случай че не изискват максимума от електората си. Пренавият ли гайките по места, може и да усетят прочут отлив “, безапелационна е отдадената жена. Разяснява още, че стратезите на така наречен демократична групировка, ще би трябвало да се върнат обратно, и да преценяват и положителните, и неприятните страни на представянето им на предходните избори. „ Резултатът от тях ще го повторят, стига да не дават крайни и мъчно изпълними обещания, да не прекрачват границите на коректността и премерения изказ, да бъдат оптимално дипломатични. За водача Мустафа Карадайъ времето е доста уместно за обществени изяви пред по-широка публика. Така, че да не пести сили, а да обикаля “, посъветва го независимо Маринова.
Датата
Изчислява, че изборната дата 2 април за България се пада 5-ти персонален месец. „ Това е вятърът на смяната за положително или не чак толкоз, време за възобновяване, за пускане на нови начала. Тъй като става въпрос за избори, положителната и добре премислена реклама ще дава отличен резултат. Но ще е добре по време на предизборната акция да не се дават вятърничави обещания. Борбата ще е много оспорвана. Има заплаха от някаква блъсканица тук-там, само че въпреки всичко положителната организация ще помогне изборният ден да премине относително безпрепятствено “, гласи нумерологичната прогноза на Маринова.
Фортуна праща Слави и Янев на изправителен
Нумероложката разяснява и партиите, които все още са на ръба на 4% преграда за влизането в Народно събрание. Точно с това число ще се състезават и хората на Слави Трифонов и тяхната групировка „ ИТН “, която за има-няма 1-2 години от първа политическа мощ (на изборите от лятото на 2021 г). означиха всеизвестен електорален срив. Маринова не даде безапелационен отговор дали хората на Слави Трифонов в този момент ще попаднат в Народното събрание, заявявайки, че е много сдържан оптимист. „ За Трифонов времето е уместно за прояви пред аудитория, изключително в случай че методът не е прекомерно политически. Т.е. да прави концерти, а не пропаганди. Денят на изборите ще е добър за тях, само че те би трябвало да внимават да не нарушават разпоредбите. Всъщност това важи и за цялата акция, тъй като в този момент Фортуна ги е сложила в по-строгата рамка на 4-ката. Образно казано те са на изправителен, и импровизациите няма да оказват помощ. Все отново, в случай че партията е дисциплинирана и единна, а методът към електората е обмислен и изкусен, имат добър късмет в този момент да се показват по-добре от предишния път “, даде вяра кабалистката.

За присъединяване в следизборните сметки ще се бори и коалиция „ Левицата “, формирана от мастити социалисти, изхвърчали от централата на „ Позитано 20 “ по едно или друго време. „ На тях се падна 14. Реално то не е леко, тъй като носи много тествания, изкушения и съблазни. Ако им се подадат, ще си плашат скъпо след това “, изясни орисията на жребия отдадената жена. За някои от водачите тя вещае следното: „ Периодът за Мая Манолова няма да е лек, ще би трябвало да се бори и с очевидни, и със скрити врагове. Накрая ще успее да се ориентира на кого ще може да разчита и с кого ще би трябвало да внимава. Татяна Дончева ще успее да се показа добре, а нейните причини ще бъдат чути “.

Доста забавно съвпадане се следи при „ Български напредък “. На групировката на Стефан Янев се падна още веднъж бюлетина номер 15. „ Тази повтаряемост е много знаменателна, а нейният смисъл е следният: Янев би трябвало да направи равносметка, с цел да види къде е направил неточност дотук. Може би е хубаво да регистрира, че в 15 се съдържа шестицата (1+5), а това е цифрата на сърцето и на мира, а не на войната “, разяснява многозначително нумероложката.
Инфлацията жили през март
Според Ели Маринова за България месец март, времето на предизборната акция, ще е сложен, тъй като резултатите от инфлацията ще се усетят най-силно. „ За страната ни месецът е под цифрата 4, което изисква желязна дисциплинираност при подготовка, съблюдаване на разпоредбите и рестриктивните мерки. От друга страна слагането на прекомерно строги условия и условия може да сътвори нежелано напрежение. Ще би трябвало да се съобразяваме и да не надхвърляме финансовите рамки и правата си, да се съобразяваме с рестриктивните мерки, които ни постанова времето и да не си разгръщаме краката отвън черджето, нагледно казано “.

Източчник:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР