Поредните антирекорди на пътя Пловдив - Пазарджик отчитат екипите на

...
Поредните антирекорди на пътя Пловдив - Пазарджик отчитат екипите на
Коментари Харесай

Между Пловдив и Пазарджик превъртат скоростомера редовно, градът е пълен с джигити СНИМКИ

Поредните антирекорди на пътя Пловдив - Пазарджик регистрират екипите на Пловдивската пътна полиция. Само през месец октомври сниманите скоростни нарушавания са повече от 1 100.

"Ще бъдем безкомпромисни към водачите, които се пробват да трансфорат ремонтирания сектор на Пазарджишко шосе в скоростна права ", оповестиха от Пътна полиция Пловдив.



„ Добрата инфраструктура подготвя към съвсем двойно превишение на оптимално допустимата скорост в сектора, като са снимани извършители със скорост от 136 км.ч. “, разяснява началника на Охранителна полиция- комисар Виктор Празов.

 ;

От полицията напомнят, че надзор в секторите с централизация на ПТП се прави с всички налични механически средства.

Използването на нови мобилни устройства за определяне на нарушаванията на скоростта- така наречен "триноги ", подсигурява този надзор в 24 часов режим на работа и не позволява неточности, провокирани от човешки фактор.

Бързата обработка на сниманите нарушавания води до навременното определяне на причинителите им и вдишване на съответната законова отговорност от тяхна страна.

ОДМВР Пловдив приканва да пазим човешкия живот, да бъдем дисциплинирани на пътя, да не бъдем самонадеяни и да покажем съпричастност като участници в придвижването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР