Поредни разменени заплахи между КНДР и САЩ. Този път те

...
Поредни разменени заплахи между КНДР и САЩ. Този път те
Коментари Харесай

Пак заплахи, ракетният удар срещу САЩ вече бил неизбежен

Поредни разменени закани сред КНДР и Съединени американски щати. Този път те пристигнаха от външния министър на Северна Корея И Йон-хо и то от най-високата естрада пред Генералната асамблея на Организация на обединените нации.

Според него възможен ракетен удар против Съединени американски щати към този момент е " станал неминуем " след заканите на президента Доналд Тръмп.

И съобщи, че Пхенян ще предприеме " безпощадни превантивни ограничения ", в случай че Вашингтон се опита да " обезглави " ръководството на Северна Корея или въоръжените й сили.

" Никой с изключение на самия Тръмп не е отговорен за тази самоубийствена задача ", съобщи Ри Йон Хо, като заплаши с " посещаване на ракети на американска територия ".

„ След продължителна и тежка борба в този момент ние сме на няколко крачки от довеждане докрай на нуклеарната ни мощ ", сподели още министърът и назова Тръмп " подлудял човек ", " мегаломан " и " една от най-големите закани за мира ". По думите му " безразсъдните и гневни думи " на Тръмп са оскърбили " изключителното достолепие " на Северна Корея и са " опетнили тази свещена сцена на Организация на обединените нации ".

" Президент Зло заема мястото на президент на Съединени американски щати. Напразна вяра е да се счита, че КНДР ще бъде разколебана или ще промени на сантиметър позицията си поради по-суровите наказания от враждебните сили ", сподели севернокорейският външен министър, като посочи, че глобите против страната му няма да дадат резултат.

Изказването бе направено единствено няколко часа, откакто американски бойни самолети прелетяха невиждано покрай границата на Северна Корея.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР