Поредни камъни се хвърлят в кралския двор на Великобритания след

...
Поредни камъни се хвърлят в кралския двор на Великобритания след
Коментари Харесай

Защо Елизабет Втора позволи брака между принц Хари и Меган Маркъл? - slava.bg

Поредни камъни се хвърлят в кралския двор на Англия откакто английска писателка изясни, че Меган Маркъл е била призната за брачна половинка на принц Хари, единствено поради расовата ѝ принадлежност.

Лейди Колин Кембъл има към този момент доста изявления за кралското семейство и споделя нови детайлности за взаимоотношенията сред херцогинята на Съсекс и кралица Елизабет II.

В нова книга, тя отбелязва, че кралицата в никакъв случай не би разрешила на принц Хари да се ожени за „ бяла калифорнийка, чиято звезда е изгряла в прочут ефирен сериал “, в случай че актрисата не е от разбъркан генезис. Така единствено тя може да изиграе значима роля, защитавайки двореца по въпроси, свързани с расовото разнообразие и мултикултура.

„ Ако Меган не бе представителка на цветното население, те в никакъв случай не биха одобрили този брак. Това само обърнало нещата в тяхна изгода “. А кралицата се слави със своя изострен разум и споделила другарски на Джефри Кобрин (бивш водач на Лейбъристката партия във Великобритания), че в този момент Дворецът не може по този начин елементарно да бъде подложен на критика, тъй като там е Меган “, споделя Кембъл в своята книга „ Меган и Хари: Истинската история “ (Meghan And Harry: The Real Story.)

По-рано произходът на херцогинята на Съсекс стана обект на разгорещена полемика в обществените мрежи на принц Чарлз и брачната половинка му Камила. Наследникът на английския престол приказва за смисъла на расовото многообразие във връзка 72-ата годишнина от идването на пътническия транспортен съд на Empire Windrush, който докара към 500 поданици на Карибите в Обединеното кралство. Фенове на Меган Маркъл упрекнаха принца в двуличие и обявиха, че не може да отбрани личната си снаха от тормоз и дискриминация.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР