Поредни две акции по облепяне на излезли от употреба МПС-та

...
Поредни две акции по облепяне на излезли от употреба МПС-та
Коментари Харесай

21 коли осъмнаха в Пловдив с предупредителни стикери

Поредни две акции по облепяне на излезли от приложимост МПС-та (ИУМПС) проведе администрацията на регион " Северен " през седмицата. Акциите се организират в осъществяване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив.Става въпрос за коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и намиращи се на терени общинска благосъстоятелност - на улици, тротоари, паркинги, зелени площи или друга общинска територия. 

В осъществяване на горепосочената разпоредба се образува комисия с присъединяване на представители на районната администрация, на ІІІ РУП Пловдив, на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ", както и на компанията, сключила контракт с Община Пловдив за наложително репатриране на колите, които не дават отговор на наредбата.

След осъществения обход на образуваната комисия са облепени 21 броя автомобили. Първата акция се организира в " Шекер махала " на ул. " Напредък " №18-28, против КАТ, където са облепени 6 броя коли, а втората акция в кв. " Кършияка " на следните улици:

ул. " Луда Яна “ № 3 - 1 бр.;

ул. " Васил Левски “ № 101 - 1 бр.;

ул. " Найден Попстоянов “ с ул. " Вук Караджич “ - 1 бр.;

ул. " Найден Попстоянов “ № 9 – 5 бр.;

ул. " Стоян Заимов “ № 16-18 - 1 бр.;

ул. " Пазарище “ № 1-3 - 1 бр.;

ул. " Найден Попстоянов “ № 11 - 1 бр.;

ул. " Стара планина “ - 1 бр.;

ул. " Борис Дякович “ № 6 – 2 бр.;

ул. " Борис Дякович “ № 2-4 – 1 бр.

След облепяне на колите със стикери, притежателите имат период от три месеца сами да ги реалокират в частен парцел или да ги предадат на скрап. Ако това не се случи, след приключване на периода колите ще бъдат репатрирани наложително на отредените за задачата места.

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от приложимост моторни транспортни средства в регион " Северен " е 032/901 165 - отдел " Екология ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР